Feeds:
Posts
Comments

Salam Aidilfitri.

Bismillahirrahman nirrahim. Salamualaik.

now, beloved ramadhan is leaving, guess who will be coming?

iblis menjawab: “Kerana Engkau telah menghukum aku tersesat, aku benar-benar akan (menghalang-halangi) mereka dari jalan Engkau yang lurus,kemudian aku akan mendatangi mereka dari muka dan dari belakang mereka, dari kanan dan dari kiri mereka. Dan Engkau tidak akan men-dapati kebanyakan mereka bersyukur (ta’at).__Surah Al-a’araf:16 & 17__

becareful!
Jangan bagi malam pertama mereka bebas (malam raya) itu sebagai kemenangan besar buat mereka. Nauzubillah’himinzalik.

Selamat Hari Raye almubarak, maaf zahir dan batin..Semoga hidup kali sentiasa di bawah lembayung rahmat Allah. InsyaAllah.

ps/= OH! Jangan lupa mereka yang kurang bernasib baik dan puasa enam ye~

Terima Kasih atas sokongan

Assalamualaikum w.

Selama sebulan laman webpress ini beroperasi, Banyak sungguh komen2 dan cadangan yang di beri. Terutamanya diruangan Shoutbox.
Harapnya sokongan dan kerjasama itu akan berterusan.
Meminta izin tuan nya.
Tercuit juga hati apabila dia beri komen begini.

”slm..beri nice..bleh stalk “rkn2″ lme…
hehe…grau jer…”

Mari saya balas secara official
”ahaa.
guraon di terima.
memang nak jadikkan macam stor simpan blog2 kawan2.
Senang nak lihat perkembangan masing2.
Sekurang-kurangnya kalu kita lupa url blog rakan, adalah juga sumber untuk di cari. dan carilah di sini.”

Ada juga yang memberi sokongan secara lain.
Dan ada juga yang komen kepada saya akan link nya yang saya tersalah taip.

Minta Maaf ye. Saya pun insan biasa yang melakukan kesilapan.

Akhir kata, memang saya berpuas hati. Walaupun laman ini bagaikan hambar, harapnya penuh la juga dengan pautan-pautan komuniti bloggers sekolah kita.

SMAPK cemerlang, gemilang, terbilang! (amin.)

Wassalam.

Assalamualaikum.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Marilah sama-sama menyumbangkan link2 dan url pelajar2 smapk. Semoga laman wordpress ini penuh dengan blog2 dari awal generasi SMAPK dibuka.

Cara berkongsi : Anda boleh berikan maklumat melalui shoutbox.

Maklumat diperlukan :

  1. Nama
  2. Url adress
  3. Tahun menjadi pelajar SMAPK

Terima kasih atas kerjesama anda!

Hello world!

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.  Assalamualikum.

Laman ini diwujudkan bertujuan mengumpul link2 blog-blog pelajar2 smapk. Sebarang Assalamualaikum.pandangan atau komen, bolehlah diberi.

Tunjuk ajar amatlah dihargai. Terima Kasih.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.